ТАВР купив запорізьку мережу «Ностальжі» для «Дачі»

15 Листопада 2011
10609
15 Листопада 2011
18:34

ТАВР купив запорізьку мережу «Ностальжі» для «Дачі»

10609
ТАВР купив запорізьку мережу «Ностальжі» для «Дачі»

Радіохолдинг ТАВР придбав запорізьку регіональну радіомережу «Ностальжі» для радіомережі «Дача». Цю інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел, підтвердив директор радіогрупи «ТАВР Медіа» Ігор Чернишов.

 

«Так, ми купили "Ностальжі" для радіомережі "Дача"», - сказав він. За його словами, угода укладена близько трьох тижнів тому.

 

Раніше ТОВ «Радіокомпанія "Ностальжі"» належало Геннадію та Олені Рекаловим. Це перша комерційна радіостанція в Запоріжжі, яка працює на ринку близько 20 років. Компанія володіє частотами в Запоріжжі, Токмаку, Мелітополі, Бердянську, Пологах, Енергодарі, на яких мовила з позивним «Радіо Ностальжі», а також частотою в Запоріжжі, на якій мовила з позивним «Радіо Вірус ФМ».

 

За словами Ігоря Чернишова, на одній запорізькій частоті ТАВР запустить «Дачу», на іншій - Kiss FM. На частотах в райцентрах Запорізької області, найімовірніше, також запустить «Дачу». З новими позивними та концепціями станції вийдуть в ефір після переоформлення ліцензій в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення.

 

Як писала «Детектор медіа» радіогрупа ТАВР придбала радіомережу «Дача» в холдингу Андрія Деркача (телеканал і радіо «Ера», «Киевский телеграф», «Версии»). Де-юре власником 100% ТОВ «ТРК "Радіо Кохання"», що мовить з позивним «Дача», став Олег Миколайович Дорофеєв. Мережа наразі охоплює 18 міст. Директором «Дачі» ТАВР призначив Соню Сотник. За словами Ігоря Чернишова, формат і позивний мережі «Дача» поки не змінюватиметься.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10609
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду