Зеленський знову генпродюсер «Інтера»?

15 Листопада 2011
19009
15 Листопада 2011
13:36

Зеленський знову генпродюсер «Інтера»?

19009
Зеленський знову генпродюсер «Інтера»?

Володимира Зеленського знову призначено генеральним продюсером «Інтера». Про це повідомляє «Дуся».

 

За інформацією джерел видання, вчора пана Зеленського було представлено частині колективу.

 

Коло повноважень пана Зеленського у порівнянні з попереднім разом буде розширено.

 

За інформацією деяких джерел «Детектор медіа», на призначенні Володимира Зеленського наполіг один з акціонерів АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» (телеканалу «Інтер») - російське ВАТ «Первый канал», яке володіє 29% акцій компанії.

 

У прес-службі телеканалу «Інтер» цю інформацію не коментують, а в прес-службі «Студії Квартал 95» - не можуть підтвердити. Заступник голови правління «Інтера» Сергій Амелічев сказав, що йому нічого не відомо про таке призначення.

 

Нагадаємо, у серпні Володимир Зеленський залишив посаду генерального продюсера «Інтера», яку обіймав з осені 2010 року. Зайняти цю посаду, за неофіційною інформацією, пропонували генеральному продюсеру «СТС медіа» В'ячеславу Муругову. Однак Сергій Амелічев тиждень тому казав «Детектор медіа», що «Інтер» поки не планує призначати генерального продюсера.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19009
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Фан клуб Липовецкой
4537 дн. тому
Лучше бы и Амеличева и Зеленского отправили бы в Голливуд - ставить унылое говно по вечерам и запускать идиотские картины за счет NBC
Фан клуб Зеленского
4537 дн. тому
Амеличева лучше бы уволили. Отправили бы в с Липовецкой в Голливуд.... Насколько бездарные топы... Одни из учредителей "Интера" этих обоих ну, о-очень недолюбливают.. Ещё немного и участь Безлюдной им уготована....
Ч
4539 дн. тому
поставили подставной фигурой и будут только бабло отстригать - а делать все будут комаровский энд компани. В общем кинули липовецкую главное чтобы ее обратно на фильмуа взяли, а то вообще ни там ни сям.
бывший
4539 дн. тому
Ничего не понял. А Липовецкая куда делась? Ее тоже части коллектива представили. Или сейчас на интере разные части и разные генпродюсеры?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду