Star Media продала угорському каналу чотири фільми з циклу «Антиснайпер»

10 Листопада 2011
8754
10 Листопада 2011
13:10

Star Media продала угорському каналу чотири фільми з циклу «Антиснайпер»

8754
Star Media продала угорському каналу чотири фільми з циклу «Антиснайпер»

Група компаній Star Media уклала угоду з угорським громадським телемовником MTVA щодо продажу чотирьох фільмів з циклу «Антиснайпер». Про це йдеться на сайті продакшну.

 

«Це наша перша угода з MTVA. Вона особливо значима для нас, так як MTVA є державною компанією, а в силу історично сформованих обставин, телеканали Угорщини були одними з найбільш закритих для російського телеконтенту. Радує, що сьогодні ситуація міняється - цьому сприяє і все більш зростаючий попит на вітчизняний телепродукт по всьому світу. Будемо сподіватися, що "Антиснайпер", знятий в одному з найбільш популярних жанрів - екшн, припаде до душі телеглядачам Угорщині», - коментує голова ради директорів групи компаній Star Media Влад Ряшин.

 

За словами агента StarMedia з міжнародних продажів Білла Пека, MTVA придбав усі чотири частини фільму «Антиснайпер» для показу на телеканалі DunaTV, який входить в MTVA. Ця угода була фіналізована StarMedia відразу після участі в телеринку MIPCOM-2011 в Каннах.

 

Нагадаємо, нещодавно Star Media продала японському дистрибутору Aya Pro фільми «Антиснайпер. Новий рівень» і «Антиснайпер. Постріл з минулого».

 

Крім того, як розповідає Білл Пек, MTVA зацікавлена драматичними серіалами «Демони», «Котовський» і «В лісах та на горах»: «Ми також сподіваємося, що новий оригінальний формат Star Media і "Студії Квартал-95" Godance (заснований на оригінальному телешоу "Майdаn's") буде розглянуто для адаптації на телеканалах MTVA. Всі ці проекти викликали великий інтерес з боку наших угорських партнерів».

 

Зазначимо, цієї осені на Каннському телеринку MIPCOM Star Мedia мала намір продавати «Майdаn's» і «Ключовий момент» як формати.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8754
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду