ISTIL Studios планує відкрити власну школу журналістики

9 Листопада 2011
8700
9 Листопада 2011
11:52

ISTIL Studios планує відкрити власну школу журналістики

8700
ISTIL Studios планує відкрити власну школу журналістики

Продакшн-компанія ISTIL Studios має намір запустити школу для підготовки майбутніх кадрів для ЗМІ. Про це 8 листопада під час майстер-класу «Стандарти журналістської професії: Український вимір» у Київському міжнародну університеті повідомила генеральний продюсер продакшну Ольга Герасим'юк.

 

Школа передбачатиме майстер-класи з політиками, суспільними діячами та відомими журналістами. Головне завдання такої школи, за словами Ольги Герасим'юк, полягає в наданні практичних  навичок майбутнім журналістам для їхньої подальшої роботи в медіа.

 

Нагадаємо, що свою школу журналістики хоче створити канал «1+1».

 

Надія Якубець, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8700
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду