ICTV придбав формат серіалу Cheers

9 Листопада 2011
8563
9 Листопада 2011
10:45

ICTV придбав формат серіалу Cheers

8563
ICTV придбав формат серіалу Cheers

ICTV придбав у американського каналу CBS формат серіалу Cheers, повідомляє Media Business Reports.

 

Cheers - це ситком про бар, де збираються місцеві жителі, та про відносини, які зав'язуються у відвідувачів. Головною темою на початку серіалу є романтична історія офіціантки з гравцем у бейсбол. Потім увага переходить на відносини власника бару з дівчиною-кар'єристкою. Хід подій розвивається повільно, однак непередбачувано, що змушує глядачів завмирати в очікуванні розв'язки, пише видання.

 

Серіал 111 разів номінований на головний приз «Еммі», і в 26-й раз отримав його. З 11 номінацій на «Золотий глобус» він отримав премію шість разів.

 

В Україну проданий ще один формат CBS - ток-шоу «Лікарі» (The Doctors). Це програма про медицину, де четверо професійних лікарів-ведучих обговорюють «гарячі» медичні теми (про користь води для здоров'я, про засоби для схуднення, про те, як кинути пити і палити), відповідають на питання, а також дають професійні поради. Хто саме придбав формат - наразі невідомо.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8563
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду