Звільнено директора житомирського обласного радіо

8 Листопада 2011
14174
8 Листопада 2011
17:20

Звільнено директора житомирського обласного радіо

14174
Звільнено директора житомирського обласного радіо

Директор ТВО обласне радіо і радіо «Житомирська хвиля» Житомирської обласної державної телерадіокомпанії Ярослав Власюк звільнений і переведений на посаду керівника нещодавно створеної продакшн-студії. Цю інформацію інтернет-видання «Житомир.info» «Детектор медіа» підтвердив сам пан Власюк.

 

За його словами, з 1 листопада він звільнений з посади директора обласного радіо і призначений директором новоствореного ТВО «Полісся-фільм» Житомирської ОДТРК. Поки що в штаті нового підрозділу він працює один. «Нове ТВО створене для підвищення іміджу Житомирської ОДТРК в регіоні. Буде займатися виготовлення іміджевих відео- й аудіо-матеріалів, презентаційних роликів і фільмів, будемо працювати як рекламна агенція для ТРК», - розповів пан Власюк.

 

Ярослав Власюк очолював обласне радіо з кінця 2005 року, до цього протягом 12 років працював телережисером. Звільнення з облрадіо відбулося не з його ініціативи. Наказ про звільнення підписав в. о. генерального директора Житомирської ОДТРК Василь Головецький. Нового директора радіо «Житомирська хвиля» поки що не призначено.

 

Зазначимо, що Василь Головецький став виконувачем обов'язків генерального директора Житомирської ОДТРК на початку серпня 2011 року. До цього він працював заступником гендиректора. Попередній генеральний директор Віктор Бойко був переведений на посаду першого заступника гендиректора.

 

Коли відбудеться остаточне призначення генерального директора Житомирської ОДТРК, поки не відомо. За інформацією «Детектор медіа», на цю посаду, крім Василя Головецького, претендує радник голови Житомирської облдержадміністрації з питань роботи зі ЗМІ Михайло Жайворон.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14174
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду