Охоронці концерту Гафта побили знімальну групу «1+1»

7 Листопада 2011
23791
7 Листопада 2011
15:12

Охоронці концерту Гафта побили знімальну групу «1+1»

23791
Охоронці концерту Гафта побили знімальну групу «1+1»

Охоронці менеджера київського концерту Валентина Гафта й Ольги Остроумової нецензурно облаяли і побили знімальну групу інформаційної програми ТСН каналу «1+1» - журналіста Дмитра Святненка й оператора Павла Мяснова. Про це повідомляє tsn.ua.

 

Це сталося увечері 4 листопада по завершенні концерту, на якому без попередження глядачів замість Валентина Гафта виступав Аркадій Арканов. Коли знімальна група спробувала взяти коментар у дружини пана Гафта Ольги Остроумової про стан здоров'я її чоловіка, це не дуже сподобалося менеджеру концертного агентства.

 

«Б*я, вимкни камеру, придурок, або ми тобі її зараз розіб'ємо. Ти думаєш я тобі її зараз не розіб'ю?» - погрожував менеджер. Охоронці між собою називали його Славіком і допомогли йому розібратися з оператором ТСН Павлом Мясновим.

 

Коли знімальна група намагалася вийти з подвір'я Будинку офіцерів, та охорона була невгамовна: «Ти думаєш, я тобі носа не розіб'ю?». Охоронці залишили знімальну групу у спокої лише після того, як журналіст викликав міліцію. Судячи з відеосюжету, нападники поїхали геть ще до приїзду правоохоронців.

 

У результаті спілкування з охороною постраждала камера ТСН. В оператора Павла Мяснова подряпані руки, і, за попереднім діагнозом, струс мозку.

 

Як повідомив «Детектор медіа» керівник департаменту інформаційного мовлення «1+1» Сергій Попов, співробітники «1+1» написали заяву до міліції одразу того ж дня, як стався інцидент. Сьогодні, 7 листопада, вони зняли побої та зафіксували поломки камери і наразі передають ці докази до міліції.

 

Організацією творчого вечора Валентина Гафта займалося агентство «Прем'єра», на концерти якого телефоном продають квитки представникам медійного бізнесу від імені органів державної влади. За телефонами, вказаними на сайті «Прем'єри», куди «Детектор медіа» зателефонувала по коментар, повідомили, що керівництво агентства наразі відсутнє і буде на місці не раніше завтрашнього дня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23791
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Остап
4474 дн. тому
Антресоль +++
Антресоль
4548 дн. тому
Россия - страна дикарей с непомерной самооценкой. Это во-первых. Комментатору Вик...: Валентин Гафт и Ольга Остроумова - давно забытые русской публикой и обветшалые артисты, побирающиеся на гонорарах где-придется. Вот и занесло их в Киев подзаработать, как они полагают, у лохов. Вот и охрану из Даунбасса наняли, чтобы их бездарных от лохов защищали. Самыми подходящими, чтобы рядом с Валиком и Олечкой засветиться, были никчемные малороссийские провинциалы Табачник и Азаров. Правила хорошего тона не позволяют порядочным людям ходить на Гафта и Остроумову, слушать их душевные излияния только потому, что они вдруг этого захотели. А для даунбасских узколобых охранников есть только один закон: "Мы - Даунбас, усьо будит Даунбас!". Об их способностях провоцировать - а особо по кайфу - "дыкых украинцев" выставить в дурном свете - мы знаем. Малограмотных, агрессивных, чванливых московских артистов с их даунбасскими покровителями не поднимет в глазах киевской публикик даже скандал.
Сергій
4550 дн. тому
Бити журналістів це для росіян справа не дивна. В Росії журналістів вбивають, не те що б'ють. Інша справа, що журналістів побили наші ж. І якщо не буде таких журналістів, то і будемо жити як росіяни рабами.
Вик
4550 дн. тому
Украина - страна дикарей с непомерной самооценко. Это во-первых. Комментатору Нине Абра...: Валентин Гафт и Ольга Остроумова - популярные и любимые артисты с громкими именами. Самыми подходящими, читобы рядом с ними засветиться никчемным журналистишкам. Не кодекс журналиста, а правила хорошего тона не позволяют лезть человеку в душу, если он этого не хочет. Но для украинских борзописцев есть только один закон: "Мы - прэса, нам нэ можна пэрэшкоджаты!". Об их способностях провоцировать - а особо по кайфу - "дыкых москалив" выставить в дурном свете - мы знаем. Малограмотных, агрессивных, чванливых укр. журналистов не поднимет в глазах зрителей даже скандал со звездной парой из Росии.
EURONEWS
4552 дн. тому
ВСЕГДА УМИЛЯЮТ КОММЕНТАРИИ ТИПА - "САМИ ВИНОВАТЫ", "НАГЛЫЕ ЖУРНАЛЮГИ", "ЕСЛИ НЕ ХОТЯТ ОБЩАТЬСЯ ЧЕГО ЛЕЗТЬ". Я ВОТ ДУМАЮ, ПОРА МОСКАЛЕЙ ЭТИХ УШЛЕПНУТЫХ ОТПРАВЛЯТЬ НА ГАСТРОЛИ В ЧЕЧНЮ, ОСЕТИЮ, НА КАВКАЗ И ПУСТЬ ТАМ УГРО-ФИНСКУЮ СВОЮ УДАЛЬ ПОКАЖУТ, ПОСЛЕДНИЙ РАЗ В ЖИЗНИ. И ПОДОБНЫХ КОММЕНТАТОРОВ С НИМИ ВМЕСТЕ В ТАЙГУ... Р.S/ МОСКАЛІ НЕ ЛЮДИ...І СТАВИТИСЬ ДО НИХ ПОТРІБНО ВІДПОВІДНО - МОЧИТЬ В СОРТИРАХ, ИЛИ "НОРД-ОСТАХ"... НУ ИЛИ В АТОМНЫХ ПОДЛОДКАХ ТОПИТЬ...
Нина Абраканабра
4552 дн. тому
Кто такой Валетин и Ольга?
Cox
4552 дн. тому
Я думаю, что фразу "за попереднім діагнозом, струс мозку" нужно переписать так "за діагнозом, попередній струс мозку". Если не хотят общаться, чего лезть?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду