Підпалили авто редактора «Новокаховскої правди»

2 Листопада 2011
10539
2 Листопада 2011
13:38

Підпалили авто редактора «Новокаховскої правди»

10539
Підпалили авто редактора «Новокаховскої правди»

2 листопада у Новій Каховці невідомі підпалили мікроавтобус Mersedes засновника та редактора  газети «Новокаховская правда» Василя Подрези. Про це повідомляє портал «Пік».

 

Пан Подреза також є депутатом міської ради від партії «Совість України».

 

За інформацією видання, мікроавтобус перебував на стоянці, однак о 3.17 спрацювала світлова сигналізація, а потім він загорівся. Портал повідомляє, що авто облили гасом та маслом і підпалили, і припускає, що зловмисники вчинили підпал через огорожу.

 

Пан Подреза пов'язує ці дії зі своєю професійною діяльністю як депутата, так і журналіста.

 

У відділенні зв'язків з громадськістю ГУМВС Херсонської області «Детектор медіа» повідомили, що зараз проводиться комплекс оперативно-пошукових заходів. Оперативна  група приїжджала на місце пригоди і наразі опитує свідків та потерпілого. Поки що версії щодо підпалу авто не сформовані.

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10539
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду