Перший автомобільний запустив проект «Дорогами Євро. Україна - Польща»

1 Листопада 2011
9549
1 Листопада 2011
15:10

Перший автомобільний запустив проект «Дорогами Євро. Україна - Польща»

9549
Перший автомобільний запустив проект «Дорогами Євро. Україна - Польща»

Перший автомобільний запустив новий проект «Дорогами Євро. Україна - Польща». Про це повідомила прес-служба телеканалу.

 

За задумом, журналіст програми Кирило Пасичнюк відвідає всі міста України і Польщі, які приймуть чемпіонат Європи з футболу 2012 року, і розповість, чим його здивували обидві країни.

 

Водії-вболівальники, які планують поїздки на своєму авто на матчі, отримають максимум корисної інформації. Передбачається, що журналіст проінспектує водіїв-уболівальників про стан підготовки до чемпіонату, якість доріг, прорахує вартість поїздки, розповість, як знайти стадіон, де паркуватися, перекусити в дорозі або отримати екстрену допомогу в непередбачених ситуаціях.

 

Своє дослідження Кирило Пасичнюк почав зі столиці України. У першому випуску циклу мова йде про те, як Київ готується до Євро-2012, де розмістяться всі гості, що очікує киян і гостей міста в дні проведення чемпіонату і як виглядає оновлений НСК «Олімпійський».

 

Проект «Дорогами Євро. Україна - Польща» на Першому автомобільному буде виходити кожну останню суботу місяця о 20:12 аж до кінця чемпіонату. Перша програма циклу вийшла 29 жовтня, повтор 2 листопада о 12:20, 3 листопада - об 11:20 і 1:25, 4 листопада - о 3:00, 5 листопада - о 12:00, 6 листопада - о 3:00.

 

Крім того, відео програми розміщено на футбольному субдомені сайту autocentre.ua.

 

Крім відеоверсії проекту «Дорогами Євро. Україна - Польща» на Першому автомобільному телеканалі, його друкований варіант також є в тижневику «Автоцентр», у версіях для iPad і iPhone.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9549
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду