ESGroup розмістить за кордоном рекламу Євро-2012 на 38,5 млн грн

1 Листопада 2011
9420
1 Листопада 2011
12:31

ESGroup розмістить за кордоном рекламу Євро-2012 на 38,5 млн грн

9420
ESGroup розмістить за кордоном рекламу Євро-2012 на 38,5 млн грн

ДП «Центр комунікацій "Україна-Всесвіт"» 27 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Смарт Студіо» на виготовлення та розміщення рекламних роликів в ефірі міжнародних телеканалів. Вартість угоди склала 38,5 млн грн. Про це пише видання «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

Закупівля проведена в рамках держпрограми підготовки України до Євро-2012. «Для України оптимальним визнається варіант, коли основну роль у процесі підготовки до чемпіонату з футболу відіграє держава... Мета послуг полягає у створенні соціальних та організаційних умов для успішного проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012», - йдеться в конкурсній документації.

 

Виконавець повинен забезпечити розміщення відеороликів не менше ніж на трьох іноземних телеканалах. Метою кампанії є досягнення 20% охоплення європейської аудиторії.

 

Всього в листопаді-грудні 2011 року має бути розміщено ролики хронометражем до 60 секунд не менше 90 разів, 30-секундні - не менше 6 тис. разів, 10-секундні - не менше 200 разів, 5 секундні - не менше 1500 разів.

 

ТОВ «Смарт Студіо» (медіаагентство Smart Studio) входить до комунікаційної групи ESGroup. Smart Studio засноване Сергієм Мусіним та Наталією Крамаренко, яка є також співзасновником ТОВ «ЕС комюнікейшн груп» і виконавчим директором ESGroup. Фірми з цієї групи неодноразово вигравали підряди у структур Нацагентсва з питань Євро-2012, зазначають «Наші гроші».

 

Єдиним конкурентом «Смарт Студіо» на тендері було ТОВ «Незалежний Медіа Центр» Сергія Рибака, яке, за даними «Наши грошей», вже не раз було другим обов'язковим учасником тендерів, перемогу на яких отримувало ТОВ «ЕС комюнікейшн груп».

 

Нагадаємо, раніше «Центр комунікацій "Україна-Всесвіт"» уже виділив 26 млн грн на виготовлення і розміщення телепрограм з умовними назвами Ukrrainian Life і Euro 2012 в ефірі іноземного телеканалу Euronews. А за просування сайту Євро-2012 держава заплатила 300 тис. грн.

 

Нагадаємо, Нацагентство з питань Євро-2012 курує Міністерство інфраструктури України, яке зараз очолює віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9420
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду