Портал «Ліга.net» оновив дизайн і систему управління контентом

31 Жовтня 2011
10147
31 Жовтня 2011
18:19

Портал «Ліга.net» оновив дизайн і систему управління контентом

10147
Портал «Ліга.net» оновив дизайн і систему управління контентом

31 жовтня діловий портал «Ліга.net» вийшов в оновленому дизайні. Про це повідомляє прес-служба інформаційного агентства «ЛігаБізнесІнформ».

 

Крім нового дизайну, проекти порталу доповнені новими опціями і переведені на нову систему управління контенту, а в редакційну політику внесені корективи, зазначається в повідомленні. Зокрема, створено нову опцію «Спецтема» - сторінки, на яких зібраний весь контент порталу, пов'язаний з найбільш гострими й актуальними темами.

 

За даними прес-служби, портал отримав сучасний і зрозумілий користувачам інтерфейс, сайти здобули єдину стилістику, а головна сторінка дозволить користувачу легко і зручно відстежувати новини бізнесу, політики і фінансів. Окрім цього, зросла оперативність розміщення матеріалів, збільшилася кількість контенту, у тому числі й мультимедійного.

 

За словами керівника проекту «Ліга.net» Олега Іванцова, «зміни в кількості і якості контенту спрямовані на закріплення за Liga.net лідерських позицій у сегменті "Бізнес і фінанси". Нові фукнціонали і редизайн дозволять підвищити відвідуваність головної сторінки порталу, а також проектів "Ліга. Бізнес" і "Ліга. Фінанси". Рекламодавці отримали нові інструменти і пакети для просування. Найближчим часом бета-версія порталу поповниться новим розділом "Мультимедіа"».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10147
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Pr-служба портала ЛІГА.net
4553 дн. тому
Уважаемый Leo, изменения на портале ЛІГА.net затронули не только смену CMS, они более глубокие и конструктивные. Кроме дизайна, мы изменили редакционную политику: стало больше делового контента, рыночных новостей, увеличилось количество видео и фото контента.
Leo
4553 дн. тому
Ага, перейти на Битрикс - это гениально :)
Zloy
4553 дн. тому
Так держать!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду