У Донецьку журналіст поранив нападника

31 Жовтня 2011
12494
31 Жовтня 2011
12:29

У Донецьку журналіст поранив нападника

12494
У Донецьку журналіст поранив нападника
У місті Донецьку 30 жовтня працівники міліції затримали двох місцевих жителів віком 26 та 23 років, які намагалися пограбувати 44-річного журналіста однієї з місцевих газет. Чоловік вистрілив в одного з них з власної зброї. Про це йдеться в повідомленні управління зв'язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ України.
 
Обидва нападники - без постійного місця роботи, раніше судимі. «Попередньо встановлено, що вони на вулиці під загрозою фізичної розправи намагалися заволодіти майном 44-річного жителя цього ж міста, журналіста однієї з місцевих газет. Останній вчинив опір та пострілами з власного зареєстрованого спецзасобу ПМР, призначеного для стрільби гумовими кулями, поранив одного зі зловмисників у голову та ногу. Пораненого госпіталізовано», - повідомляє МВС.
 
У відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Донецькій області «Телекритиці» уточнили, що зловмисники напали на журналіста краматорської громадсько-політичної інформаційної газети «По заслугам». «Телекритиці» не вдалося відшукати редакцію цього видання ні в Краматорському виконкомі, ні місцеві журналісти такої газети не знають.
 
У державному реєстрі друкованих ЗМІ та інформаційних агентств як суб'єктів інформаційної діяльності зазначено, що газета «По заслугам» зареєстрована головним управлінням юстиції у Донецькій області 27 січня 2010 року. Засновником видання є Благодійний фонд «Українська організація по боротьбі з корупцією».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12494
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергій
4554 дн. тому
Не дивно, що видання організації по боротьбі з корупцією не можна найти. Їх і в інших містах найти нелегко. Але ж вони є. Може це підпільна мережа?....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду