Star Media знімає серіал з Охлобистіним

31 Жовтня 2011
8783
31 Жовтня 2011
11:57

Star Media знімає серіал з Охлобистіним

8783
Star Media знімає серіал з Охлобистіним

Кінокомпанія StarMedia приступила до зйомок детективного серіалу «Фрейд», у головній ролі якого зіграє Іван Охлобистін. Про це йдеться на сайті продакшну.

 

Автори сценарію - Андрій Галанов, Володимир Дяченко,Олексій Красовський, режисер-постановник - МихайлоВайнберг, виконавчий продюсер - Філіп Брусникін, продюсери - Дар'я Лаврова, Влад Ряшин. Зйомки проходять у Москві.

 

Прем'єра «Фрейда» відбудеться на «Первом канале» Росії.

 

Крім того, компанія Star Media наразі працює над новими серіалами «Лягавий» та «Брат за брата - 2».

 

Автор сценарію детективної стрічки «Лягавий» - Сергій Кузьміних, режисер-постановник - Рустам Уразаєв, виконавчий продюсер - Андрій Анохін, продюсери - Віталій Бордачев, Влад Ряшин. У головних ролях - Едуард Флєров, Михайло Павлик, Оксана Гуляєва, Анастасія Макєєва, Олена Коровчук, Анатолій Кот, Ігор Філіппов та інші.

 

За сюжетом фільму, фронтовий розвідник, старший лейтенант Юрій Козирєв, в останні дні війни потрапляє в полон і отримує за це термін. У результаті перегляду справи в 1948, Козирєв виходить з табору повністю виправданим і їде додому в рідне містечко під Москвою. Там його чекають зміни: батько пропав безвісти на фронті, мати померла, а кохана дівчина - Лариса - вийшла заміж за працівника торгівлі Волинського. «Одного разу на склад, куди Юрій влаштовується працювати охоронцем, здійснюється напад. Головним підозрюваним у справі стає Козирєв - на нього починається справжнє полювання. Козирєв ховається від міліції і вирішує першим знайти і знешкодити справжнього організатора пограбування. В нагороду за піймання злочинця, сам Берія розпоряджається призначити Козирєва на посаду інспектора карного розшуку. Це призначення принесе йому нові розслідування, і поставить в рамки небезпечного трикутника - між колишніми товаришами по зброї, колегами по службі і кримінальниками», - йдеться в анотації.

 

Авторами сценарію фільму-екшну «Брат за брата -2» є Андрій Тумаркін, Андрій Фадєєв, Михайло Бобровник, Михайло Колодинський, режисери-постановники - Олег Туранський, Костянтин Шафоренко, продюсери - Олексій Терентьєв, Влад Ряшин.

 

У кримінальній драмі «Брат за брата - 2» ролі виконують Ярослав Бойко, Ганна Казючіц, Володимир Стєклов, Костянтин Стрельников, Єгор Клейменов, Ганна Донченко, Дмитро Суржиков та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8783
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду