Олександр Журахівський залишив «Поверхность» і перейшов на «Радіо Ера»

26 Жовтня 2011
15148
26 Жовтня 2011
14:34

Олександр Журахівський залишив «Поверхность» і перейшов на «Радіо Ера»

15148
Олександр Журахівський залишив «Поверхность» і перейшов на «Радіо Ера»

Спортивний журналіст Олександр Журахівський став ведучим спортивних програм та заступником завідувача спортивної редакції на «Радіо Ера ФМ». Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Олександр Журахівський організовував та очолював спортивні редакції у програмі «Доброго ранку, Україно!» (канал «Ера»), на каналах «Інтер», «Тоніс», «Спорт-1». Останні 7 років працював шеф-редактором інформаційних і тематичних програм в компанії «Повєрхность ТВ».

 

«На жаль, ситуація склалася так, що через фінансову скруту компанія змушена була згорнути все власне виробництво, відтак і свого майбутнього на «Спорт 1» вже не бачив», - прокоментував віз зміну роботи.

 

З «Радіо-Ера ФМ» пан Журахівський співпрацює відтоді, як керівник спортредакції - Михайло Герасименко - запросив його коментувати матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15148
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
fcw
4565 дн. тому
"Эра" приобрела, "Спорт 1" продолжает терять толковые кадры. Знаю Жураховского как отличного организатора телепроцесса. Интересно теперь будет проследить за ростом спортвещания "Эры" не только радио,но и в свете того, что компания получила еще и лицензию на круглосуточное спутниковое телевещание. А Телекритике" советую сделать интервью с хазяином "Поверхности", пусть расскажет куда катится компания?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду