Сергій Дем’янчук перейшов з ТВі на К1

24 Жовтня 2011
16596
24 Жовтня 2011
12:38

Сергій Дем’янчук перейшов з ТВі на К1

16596
Сергій Дем’янчук перейшов з ТВі на К1

Генеральний продюсер каналу ТВі Сергій Дем'янчук перейшов на телеканал К1. Цю інформацію пан Дем'янчук підтвердив «Детектор медіа».

 

Він став генеральним продюсером каналу і відповідатиме за власне виробництво, програмування, закупівлі та маркетинг. За його словами, роботу на К1 він розпочав сьогодні, 24 жовтня.

 

Рішення залишити ТВі Сергій Дем'янчук прийняв тому, що йому цікавіше займатися розважальним, а не політичним телебаченням. «З нового сезону акціонери прийняли рішення про фактично зміну формату ТВі. Але канал, розвивається (за два роки піднявся з частки 0,6 до 1,5%) і вдало працює у своєму форматі», - сказав він.

 

Про завдання, які керівництво групи «Інтер» поставило перед ним, а також про розвиток каналу К1 пан Дем'янчук обіцяє розповісти згодом.

 

Нагадаємо, у 2009 році Сергій Дем'янчук став генеральним продюсером ТВі. Раніше він очолював програмний департамент групи «1+1» та був програмним директором «Інтера».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16596
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Афганец
4544 дн. тому
До коле будет этот бес предел, куда смотрит генерал армии, он что не видит и%
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду