СТБ потрібен керівник творчого об’єднання з досвідом роботи в комедійних проектах

24 Жовтня 2011
8805
24 Жовтня 2011
11:19

СТБ потрібен керівник творчого об’єднання з досвідом роботи в комедійних проектах

8805
СТБ потрібен керівник творчого об’єднання з досвідом роботи в комедійних проектах

СТБ шукає керівника творчого об'єднання. Про це йдеться в оголошенні на сайті вакансій rabota.ua.

 

До обов'язків керівника творчого об'єднання входитиме організація проекту підготовки та узгодження проектної документації (бюджет, заявка на ресурси), розробка та обговорення спільно з керівниками проектів та творчими групами перспективних тем проектів, розробка та подання на затвердження календарного плану виробництва програм.

 

Окрім цього, він проводить з колективом спільне обговорення та аналіз успіхів і помилок, визначає та контролює правила роботи у підрозділі, вирішує виробничі та особистісні конфлікти, готує кошторис зйомки кожного епізоду. Керівник об'єднання має контролювати дотримання бюджетних проектів та собівартості виробництва програм.

 

Потенційний кандидат повинен мати досвід роботи на телебаченні, вищу освіту (при цьому бажано режисура, журналістика, продюсування), досвід роботи на посаді креативного продюсера, шеф-редактора, головного сценариста та головного режисера в комедійних проектах.

 

«Детектор медіа» звернулася до прес-служби СТБ із запитанням, чи йдеться про відкриття нового творчого об'єднання, що спеціалізується з комедійних проектів. Прес-служба такою інформацією наразі не володіє.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8805
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
сох
4539 дн. тому
Шуфрича берите - подходит полностью!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду