McDonald’s запускає канал з власним контентом

18 Жовтня 2011
7948
18 Жовтня 2011
16:00

McDonald’s запускає канал з власним контентом

7948
McDonald’s запускає канал з власним контентом

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's запускає власну цифрову телемережу McDonald's Channel з контентом, розрахованим на клієнтів фаст-фуду. Про це пише Los Angeles Times.

 

Створення нішевого каналу курує компанія ChannelPort Communications LLC, що спеціалізується на розважальному контенті, технологіях і бренд-менеджменті.

 

Програмування McDonald's Channel буде локалізованим, залежно від місця розташування ресторану, та включатиме місцеві новини й розважальний контент. Програми для нового каналу розробляють магнат реаліті-шоу Марк Бернетт («Останній герой»), телеканал BBC America, та канал новин очевидців KABC-TV.

 

Програми будуть закільцьовані в годинні блоки, що ділитимуться на 20-хвилинні підблоки, у кожному з яких буде кілька рубрик: розповіді про спортсменів місцевих шкіл або коледжів, розповіді про місцевих жінок, огляд моди, мистецтва, музики, нічного життя тощо. Близько 8 хвилин щогодини буде віддано рекламі, з яких лише півтори хвилини - рекламі McDonald's.

 

Телемережа розгортатиметься протягом наступних кількох місяців і невдовзі буде доступною відвідувачам 800 ресторанів у південній та центральній Каліфорнії. Канал уже тестувався в Лос-Анжелесі, Сан-Дієго і Лас-Вегасі. Очікується, що він охоплюватиме 18-20 млн осіб щомісяця.

 

Ресторани McDonald's будуть оснащені двома великими екранами високої чіткості (high-definition). Аудіо лунатиме з екранів та динаміків на стелі. Той, хто не схоче дивитися чи чути канал, зможе поїсти у «тихій зоні».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7948
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду