Марина Кухар перейшла на «Україну»

17 Жовтня 2011
17512
17 Жовтня 2011
18:05

Марина Кухар перейшла на «Україну»

17512
Марина Кухар перейшла на «Україну»

Марина Кухар залишила Перший національний і перейшла на телеканал «Україна». Цю інформацію сьогодні офіційно підтвердила прес-служба каналу, зауваживши, що ведуча вестиме новини о 7 годині.

 

Перший ефір пройшов 17 жовтня. «Ми маємо допомогти глядачам прокинутись, в ефірі ми хочемо бути життєрадісними та енергійними, а головне - розповідати про найцікавіші події», - каже ведуча про завдання програми.

 

Нагадаємо, ранкові новини стартували на каналі «Україна» 10 жовтня. окрім нової ведучої їх також веде Олександр Мозговий. Тепер вони з Мариною Кухар чергуватимуться потижнево.

 

Нагадаємо, на Першому Національному Марина Кухар була ведучою новин (останнім часом вела основний випуск - о 21.00).

 

«Детектор медіа»

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17512
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду