Миколаївського журналіста побили і пограбували

17 Жовтня 2011
14015
17 Жовтня 2011
16:26

Миколаївського журналіста побили і пограбували

14015
Миколаївського журналіста побили і пограбували

Уночі в неділю, 16 жовтня, у Миколаєві невідомі побили і пограбували журналіста міської газети «Наш город» Олександра Влащенка. Про це повідомляє сайт «Майдан».

 

Пізно увечері пан Влащенко повертався з редакції - він затримався, працюючи над статтею. У районі міжміського автовокзалу на нього напали невідомі. Журналіста сильно побили, у нього відібрали сумку, у якій лежав редакційний фотоапарат Nikon і два мобільних телефони.

 

Випадковий перехожий на прохання Олександра Влащенка викликав міліцію. За «гарячими слідами» знайти нападників не вдалося. У Ленінському РУВС у потерпілого взяли свідчення, після чого, близько третьої години ранку, відвезли додому.

 

Зранку Олександру Влащенку стало зле, йому викликали «швидку». За даними «Майдану», у журналіста були ознаки струсу мозку, його госпіталізували та готують до проведення комп'ютерної томографії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14015
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду