Депутати Бундестагу: Кернес ухилився від теми закриття харківських каналів

14 Жовтня 2011
17539
14 Жовтня 2011
17:52

Депутати Бундестагу: Кернес ухилився від теми закриття харківських каналів

17539
Депутати Бундестагу: Кернес ухилився від теми закриття харківських каналів

Геннадій Кернес ухилився від відповіді на запитання про закриття опозиційних каналів у Харкові під час зустрічі з депутатами Бундестагу. Про це на прес-конференції в Харкові повідомили члени парламентської групи депутатів Бундестагу, передає ІА «МОСТ-Харьков».

 

Коментуючи інформацію про закриття опозиційних каналів у Харкові, член парламентської групи Хельга Дауб заявила, що на зустрічі ставили це питання пану Кернесу, «але він ухилився від відповіді, перейшовши до теми загальної комунальної політики».

 

Член парламентської групи Віола фон Крамон Таубадель додала, що німецькі парламентарі «не очікували, що зустріч з мером буде так жорстко зрежисованою». «Ми не встигли поставити Геннадію Кернесу деякі гострі запитання», - додала депутат.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17539
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зеленый кружок
4570 дн. тому
Немцы просто не в теме. Гепа ни на одной пресс-конференции ни разу не ответил прямо ни на один вопрос. Цитата из него же: ''На ваш любой вопрос я дам любой ответ''.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду