Медіаагентство Sigma підписало ліцензійний договір з Maxus

14 Жовтня 2011
4334
14 Жовтня 2011
13:01

Медіаагентство Sigma підписало ліцензійний договір з Maxus

4334
Медіаагентство Sigma підписало ліцензійний договір з Maxus

Медійне агентстсво Sigma 3 жовтня підписало ліцензійний договір з мережею Maxus і офіційно отримало її вивіску. Про це повідомили глава GroupM (одна з найбільших рекламних груп у світі, до якої входить Maxus) в Україні Олександр Комаров і засновник та директор Sigma Денис Лазуренко під час прес-сніданку в Києві.

 

«Maxus Україна» стане четвертим за рахунком медіаагентством GroupM в Україні (приєднавшись до Mindshare, MEC, Mediacom).

 

Перший клієнт мережі, з яким агентство почне працювати найближчим часом, - виробник пилососів Karcher.

 

За умовами ліцензійного договору, «Sigma Maxus Україна» сплачуватиме ліцензійні відрахування лише за мережевих клієнтів, уточнив «Детектор медіа» Олександр Комаров.

 

За словами Дениса Лазуренка, перед  агентством стоїть мета, перш за все, утримувати якість сервісу: «Я не хочу бути номером один за білінгами, хочу бути номером один за сервісом». Але він не має сумнівів у тому, що найближчим часом агентство увійде до топ-10 за бюджетами (наразі входить до топ-20).

 

Пан Лазуренко повідомив, що зараз агентство бере участь у тендерах в Україні, річний білінг яких у сумі сягає 50 млн грн.

 

Зауважимо, що про обрання Sigma для аффіляції з Maxus ринку стало відомо понад року тому. За словами Олександра Комарова, підписання договору затягнулося через зміни у британському антикорупційному законодавстві, що посилило вимоги до аффільованих осіб за межами країни. Увесь цей час GroupM змінював юридичне наповнення ліцензійних договорів.

 

Як писала «Детектор медіа», влітку 2010 року GroupM вирішив вивести в Україну Maxus.

 

Мережа Maxus заснована 2000 року, у 2008 році було вирішено прискорити її розширення. Наразі має 65 офісів у різних країнах, найбільші досягнення має на ринках Китаю, Індії і Росії.

GroupM - друга за обсягом бюджетів рекламна група в Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4334
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду