«Телетріумф» продовжив прийом заявок в одній номінації

12 Жовтня 2011
3657
12 Жовтня 2011
11:32

«Телетріумф» продовжив прийом заявок в одній номінації

3657
«Телетріумф» продовжив прийом заявок в одній номінації

11 жовтня оргкомітет премії «Телетріумф - 2011» продовжив прийом заявок у номінації «Художник-постановник телевізійної програми». Про це повідомляє Індустріальний телевізійний комітет (є організатором разом з Нацрадою з питань телебачення і радіомовлення).

 

Заявки прийматимуться на сайті премії  до 24:00 16 жовтня 2011 року.

 

ІТК зауважує, що в даній номінації не можуть брати участь художники-постановники форматних програм. До участі в конкурсі допускаються твори автора, колективу, телевізійної компанії (організації, студії), які є резидентами України та перший показ яких відбувся в період з 1 липня 2010 до 31 серпня 2011 року.

 

Висування відбувається через подачу заявок від фізичних осіб (самовисування), телекомпаній, компаній-виробників телепродукції, а також від творчих та професійних спілок, які діють у сфері телебачення на території України.

 

Експертне оцінювання поданих робіт розпочнеться в понеділок, 17 жовтня 2011 року. Підрахунок оцінок здійснюватиме незалежна міжнародна аудиторська компанія Ernst and Young.

 

9 листопада 2011 у приміщенні Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення (вул. Прорізна, 2, 5 поверх, актова зала) відбудеться прес-конференція, присвячена оголошенню номінантів Національної телевізійної премії «Телетріумф - 2011».

 

Нагадаємо, церемонія нагородження переможців премії «Телетріумф - 2011» відбудеться 17 листопада в будинку Національної опери України імені Тараса Шевченка.

 

Телевізійну трансляцію церемонії забезпечить «Інтер».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3657
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду