Розпочав роботу сайт з базою даних держреєстру юросіб і ФОП

10 Жовтня 2011
10179
10 Жовтня 2011
14:16

Розпочав роботу сайт з базою даних держреєстру юросіб і ФОП

10179
Розпочав роботу сайт з базою даних держреєстру юросіб і ФОП

Розпочав роботу сайт irc.gov.ua з відкритою базою даних Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців. Доступ до відомостей з реєстру забезпечує державне підприємство «Інформаційно-ресурсний центр».

 

Нагадаємо, що наказ про відкриття держреєстру юросіб та ФОП підписав 19 серпня міністр юстиції Олександр Лавринович.

 

Зокрема, про юридичних осіб відкрито інформацію щодо повного найменування юридичної особи та скороченого найменування у разі його наявності; ідентифікаційний код юридичної особи; місцезнаходження юридичної особи; прізвище, ім'я, по батькові керівника юридичної особи; інформація про здійснення зв'язку з юридичною особою; місцезнаходження реєстраційної справи; дата та назва останньої реєстраційної дії; дані про перебування юридичної особи у процесі припинення.

 

Однак в інтернеті не надається інформація про власників корпоративних прав.

 

Про органи державної влади і органи місцевого самоврядування як юридичних осіб міститить інформація щодо повного найменування юридичної особи та скороченого - у разі його наявності; ідентифікаційний код юридичної особи; місцезнаходження юридичної особи; дата та назва останньої реєстраційної дії.

 

Про фізичних осіб - підприємців відкрито інформацію щодо прізвища, ім'я, по батькові фізичної особи; інформацію про здійснення зв'язку з фізичною особою - підприємцем; місцезнаходження реєстраційної справи; дата та назва останньої реєстраційної дії; дані про провадження підприємницької діяльності; дані про перебування фізичної особи - підприємця у процесі припинення підприємницької діяльності.

 

Необхідну інформацію з держреєстру можна знаходити у спеціальній пошуковій формі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10179
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду