«Радіо Шансон» позбулося партнерів у Харкові

29 Вересня 2011
15094
29 Вересня 2011
18:29

«Радіо Шансон» позбулося партнерів у Харкові

15094
«Радіо Шансон» позбулося партнерів у Харкові

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію харківській телерадіокомпанії «Сімон», яка мовила з позивними «Радіо Шансон» та, відповідно, була частиною однойменної радіомережі, що належить Business Radio Group. Відповідне рішення регулятор прийняв на засіданні 28 вересня.

 

Ліцензію переоформлено у зв'язку з тим, що компанія змінила позивні - з «Радіо Шансон» на «Радіо сто шість і шість». А разом з тим і власників, юридичну адресу, організаційно-правову форму і керівників.

 

Керуватиме компанією директор Геннадій Ткаченко замість колишньої голови правління Наталії Дрозд. Власниками компанії тепер є: ТОВ «Інвестиційна група ДАД», Фірма «Давтян і К», Туристична фірма «ДІК тур» та ТОВ «Давтян і компанія». Діючою ліцензією не передбачено трансляцію програм іншого мовника.

 

Як пояснили «Телекритиці» у юридичному відділі Business Radio Group, ТРК «Сімон» була партнером «Радіо Шансон». Нещодавно було прийнято рішення розірвати угоду з ТРК, тому компанія вирішила повернутись до своїх старих позовних і працювати окремо. Розірвання угоди пов'язано з тим, що у 2009 році Business Radio Group отримала власну частоту 103,5 МГц у смт Солоницівці Харківської обл., яка охоплює і Харків, що дало їй можливість працювати у місті без посередників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15094
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алексей
4563 дн. тому
А почему обязательно Music радио? У нас в Симферополе партнёры БРГ вообще сначала Бизнес радио пустили, а потом уже DJ FM и никакого Music радио :) Хотя предположения тоже были ;)
НуДаНуДа
4563 дн. тому
Телекритики, дописываем...Шансон 103.5 официально в тот же день перенес свою частоту из Солоницевки на башню этого же самого Симона ( с нее 103.5 по тихому в тест-режиме вещала изначально, никакой нафиг Солоницевки). Так что просто расширение партнерства БРГ-Симон и возможно появление Мьюзик радио на 106.6. Врядли кто-то будет с брендом "106.6" всерьез вещать то..
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду