Княжицький готовий судитися через заяву Нацради

29 Вересня 2011
16055
29 Вересня 2011
16:18

Княжицький готовий судитися через заяву Нацради

16055
Княжицький готовий судитися через заяву Нацради

Генеральний директор телеканалу ТВі Микола Княжицький вважає заяву Національної ради з питань телебачення та радіомовлення «анонімкою» і планує подавати через неї до суду. Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа»: «Я хочу побачити  на сайті Нацради рішення про прийняття цієї заяви на засіданні, для того, щоб я міг подати  на них до суду. Якщо я цього не побачу, тоді я вважаю, що це анонімка».

 

Пан Княжицький наголосив, що його у цій інформації здивувало дві речі.

 

«По-перше, я не хочу вдаватись в подробиці маси неправдивої інформації, яка була, але мене дивує те, що стосується закону, який забороняє виносити попередження пізніше ніж за 6 місяців до перевірки. І це навіть записано у судовому рішенні, на яке ми вчора посилались (Постанова Окружного адміністративного суду   № 2а-16057/10/2670 - ТК). Манжосов сказав на це, що ми все розуміємо, вам не подобається - подавайте до суду. Ви знаєте, що це означає? Якщо я буду проходити біля Нацради наступного разу і мене зустріне Манжосов з ножем і заріже, а потім скаже: «Якщо тобі не сподобалось - подавай до суду», то це буде те саме», - сказав він.

 

Також Микола Княжицький зазначив, що йому не соромно за те, що він був членом Нацради: «Тому що, ніхто не може сказати, що я як Оксана Головатенко на свої компанії оформляв ліцензії. За що мені має бути соромно? Ніхто не оскаржував у суді мої дії, як члена Нацради. Мабуть було щось, за що я голосував і що мені самому у тій чи іншій мірі не подобалось. Але ніхто не каже, що я в когось взяв хабара чи щось роздавав своїм компаніям, чи закривав якісь компанії. Такого точно не було».

 

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення та радіомовлення вважає заяву генерального директора ТВі  Миколи Княжицького, який розцінює винесення попередження каналу як спробу закрити ТВі, маніпуляцією. Про цей йдеться у  заяві регулятора, надісланій прес-службою Нацради.

 

Як вже писала ТК, 28 вересня Нацрада винесла телеканалу попередження, що ТВі упродовж року не розпочав мовлення у низці міст Криму, а у селі Верхні Ясени (Івано-Франківська область) компанія розпочала лише тестове мовлення, а потім припинила його. Також у мовленні каналу Нацрада виявила невідповідність ліцензійним вимогам: зокрема, кінопоказ становить 5 годин замість 13 годин. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16055
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пандориум
4585 дн. тому
сцикунам везде страшно... параноя называется...
Минсельхоз
4585 дн. тому
Теперь Манжосову надо обходить Княжицкого десятой дорогой ))) Сильно Княжицкий хочет неудавшееся покушение разыграть и стать героем )))
Запоріжжя
4585 дн. тому
29 вересня з 6.30 і станом на 21.15 у Запоріжжі не транслюють ТВІ у кабельній мережі, оператор виставив напис" профілактичні роботи ". Щось відбувається дивне. Трансляція ТВІ зникла і з інтернету- TV-here.ru
глядач
4585 дн. тому
був рядом сьогодні там : моторошно
Олександр
4585 дн. тому
тепер страшно ходити біля будівлі на Прорізній,2 привіт інтелектуалам з НацРади :-))
13 апостол
4585 дн. тому
І досі відсутня заява про злочин з боку ТВІ щодо вказаного рішення нацради?! Задля піару, за психології угідника, за меншовартості, за страхів, за ...?! Спаси БОГ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду