Мер Слов’янська обізвала журналістів повіями

28 Вересня 2011
16167
28 Вересня 2011
14:40

Мер Слов’янська обізвала журналістів повіями

16167
Міський голова Неля Штепа й раніше ображала представників ЗМІ, назвавши журналістку «сукою»
Мер Слов’янська обізвала журналістів повіями

27 вересня міський голова міста Слов'янськ Неля Штепа під час апаратної наради в міськвиконкомі привселюдно обізвала журналістів представниками прадавньої професії. Відео, де вона про це зазначає, викладено на сайті інформаційного агентства Regionews.

 

«Мені це подобається, мене це розважає і я як в цирку, знаєте. Я відкриваю газету - посміюся, задоволення отримаю, ввімкну телевізор - теж посміюся і теж мені це весело, розумієте? Ну люди вигадують, це їх робота. Я сьогодні зрозуміла, що, знаєте, як існує древня професія, не називатимемо яка, ось так сьогодні це в нас телебачення і газети - це древні професії...», - повідомила Неля Штепа під час апаратної наради.

 

Нагадаємо, що Неля Штепа була оголошена Національною спілкою журналістів України «ворогом преси» після того, як публічно образила журналістку Ольгу Гетьманську, обізвавши її «сукою». За словами голови Національної спілки журналістів України Ігоря Лубченка, Неля Штепа не має права керувати містом після публічного приниження честі й гідності журналістів.

 

Народний депутат Юрій Кармазін зазначав, що ЗМІ ще не використали до кінця усіх важелів, щоб донести до президента та його оточення інформацію про вчинки Нелі Штепи. Він також додав, що йому «соромно за цю жінку», пише Gazeta.ua.

 

Нагадаємо, у квітня 2011 року народний депутат України Ян Табачник у прямому ефірі назвав 85% українських журналістів холуями. Це призвело до масового обурення журналістів і звернення до президента.


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16167
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
У Нелі чуйка!
4593 дн. тому
На повій. Сама така!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду