Новий отримає третину мільйона за розміщення сюжетів про «Київміськбуд»

26 Вересня 2011
12838
26 Вересня 2011
14:36

Новий отримає третину мільйона за розміщення сюжетів про «Київміськбуд»

12838
ICTV у тендері програв
Новий отримає третину мільйона за розміщення сюжетів про «Київміськбуд»

АТ ХК «Київміськбуд» за результатами тендеру 15 вересня уклав угоду з ТОВ «Новий канал» на послуги у сфері телебачення на суму 329 тис. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

Згідно з конкурсною документацією, будівельна компанія на умовах 100% передоплати замовила «створення інформаційних сюжетів соціального спрямування» та «розміщення сюжетів в телевізійному ефірі телеканалу» з 1 вересня по 31 грудня 2011 року. Новий канал також має розробити «ефективну креативну комунікацію у відповідності до медіаплану».

 

Окрім Нового каналу у тендері взяв участь інший канал з групи Віктора Пінчука - ТОВ «Міжнародна комерційна телерадіокомпанія» (ICTV).

 

Нагадаємо, у липні «Київміськбуд» хотів замовити рекламні новини на «Інтері», СТБ, Новому, «1+1», «Україні» на 3,25 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12838
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду