Світовий медіаконгрес IPI відбудеться без участі України

22 Вересня 2011
13936
22 Вересня 2011
12:29

Світовий медіаконгрес IPI відбудеться без участі України

13936
Світовий медіаконгрес IPI відбудеться без участі України

Цьогорічний світовий конгрес віденського Міжнародного інституту преси (IPI) відбудеться 24-27 вересня у Тайбеї (Тайвань), повідомила 22 вересня міжнародна громадська організація. Головна тема форуму - The Asian Media Century («Століття азійських медіа»), на ньому обговорюватимуть також зміни у сфері медіа, проблеми свободи преси у глобальних масштабах.

 

«У всьому світі свобода преси наражається на ризики, журналістів продовжують переслідувати і залякувати, - заявила директор IPI Елісон Бетел Маккензі. - Ми сподіваємося сприяти посиленню заангажованої журналістської спільноти, відданої свободі медіа, заохочувати репортерську професію, інновації, етику та найкращий медійний досвід».

 

У роботі конгресу візьмуть участь понад 250 видавців, редакторів видань і видатних журналістів із 45 країн світу. Як повідомили «Детектор медіа» у Національній спілці журналістів та в Незалежній медіа-профспілці, Україна не буде представлена на світовому форумі. «Ми не є членами віденського Міжнародного інституту преси», - зауважив голова НСЖУ Ігор Лубченко.

 

Як вже повідомлялося раніше, спільна делегація Міжнародного інституту преси (IPI) та Медіа-організації Південно-Східної Європи (SEEMO) відвідала Київ і підготувала доповідь про стан свободи преси в Україні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13936
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду