Працівники АТН зав’язали роти і принесли Кернесу труну

19 Вересня 2011
21394
19 Вересня 2011
15:20

Працівники АТН зав’язали роти і принесли Кернесу труну

21394
Працівники АТН зав’язали роти і принесли Кернесу труну

Під будівлею харківської мерії розпочався пікет, організований співробітниками телекомпанії АТН, яка наразі позбавлена можливості виходити в ефір. Про це йдеться на сайті АТН.

 

Як зазначається, всього зібралося близько сотні людей. Підтримати колектив АТН прийшли представники інших харківських ЗМІ, правозахисники і харків'яни.

 

Учасники пікету тримають плакати з написами «Хто кого боїться?», «Новини без добавок», «Новинна дієта від мера». У всіх журналістів роти зав'язані чорними стрічками.

 

Під стінами мерії встановлена трибуна, з якої ведучий Олександр Тихонов наживо зачитує свіжий випуск новин.

 

Крім того, співробітники АТН спорудили символічну труну для свободи слова. Вони понесли його міському голові Геннадію Кернесу.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, харківський телеканал АТН («Агентство Телевидения Новости») звинувачує міського голову Геннадія Кернеса у «безпрецедентному тиску» та підозрює його у зловживанні службовим становищем, яке призвело до позбавлення каналу можливості виходити в ефір. Зокрема, АТН заявляє, що Геннадій Кернес чинить тиск на Харківську санітарно-епідеміологічну станцію, Харківський ОРТПЦ, провайдерв «Датагруп» і «Велком. Телеком». Окрім АТН, було припинене мовлення телеканалів «Фора» і «А/ТВК», які транслювали новини АТН.

 

У свою чергу, Харківська СЕС заявила, що «ніякого тиску на органи державного санітарно-епідеміологічного нагляду і, зокрема, на Харківську міську СЕС харківський міський голова Геннадій Кернес не чинить».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - comments.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21394
Читайте також
17.09.2011 14:36
Андрей Черников
48 460
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду