Андрій Куликов став ведучим «Ери»

18 Вересня 2011
17102
18 Вересня 2011
15:50

Андрій Куликов став ведучим «Ери»

17102
Андрій Куликов став ведучим «Ери»

У ведучого «Свободи слова» на ICTV Андрія Куликова з'явилася власна програма на «Радіо „Ера"». Це музична програма, у якій автор і ведучий ставить свою улюблену музику, розповідає історії певних пісень, надає свої музичні коментарі щодо подій в Україні.

 

Як зауважив Андрій Куликов «Детектор медіа», власної назви програма поки що не має. Тим, хто має ідеї щодо назви, ведучий пропонує надсилати пропозиції на адресу efir@radioera.com.ua.

 

Формат програми передбачає конкурси для слухачів і дзвінки до студії у прямому ефірі. Першим конкурсним завданням було вгадати за голосов, хто є ведучим.

 

За словами пана Куликова, він концентруватиметься переважно на музиці рокового спрямування, але не виключено, що приділятиме увагу і вибраним пісням інших стилів.

 

«Мені здалося це цікавим - щоб на одній з двох розмовних радіостанцій лунала музика, про яку можна розповідати», - пояснює ведучий мотиви запуску проекту. За його словами, ідея програми  його власна, вона з'явилася, коли він ще працював на ВВС. А ініціатива щодо запуску проекту належить керівнику станції Ігорю Лото шевському: «Ігор Лотошевський давненько запропонував, але через різні обставини - то новий сезон розпочинався, то треба було узгодити з ICTV, то я був недуже впевнений у своїх силах - воно відкладалося».

 

Перший випуск програми вийшов у п'ятницю, 16 вересня. Проект і надалі виходитиме щоп'ятниці о 20.08 з повтором у суботу о 18.08. Тривалість - 44 хвилини.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17102
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду