Микола Васильков не вестиме «Бол-фут»

16 Вересня 2011
12253
16 Вересня 2011
17:14

Микола Васильков не вестиме «Бол-фут»

12253
Микола Васильков не вестиме «Бол-фут»

Журналіст Микола Васильков спростовує інформацію генерального продюсера каналу «2+2» Олександра Асаулюка про те, що пан Васильков вироблятиме для каналу проект «Бол-фут» та стане його ведучим. Такий коментар розповсюдила прес-служба каналу ICTV, на якому пан Васильков працює в програмі «Інший футбол».

 

«Я був здивований коментарем пана Олександра Асаулюка з приводу мого подальшого кар'єрного розвитку. Я справді отримав пропозицію взяти участь у проекті інтерактивного футбольного ток-шоу, але жодних домовленостей чи контракту з каналом "2+2" не маю. Бути ведучим "Бол-фут" чи його виробником я не планував», - зазначив пан Васильков.

 

Також Микола Васильков наголошує, що проект «Інший футбол» виробляє не його продакшн, а департамент власного виробництва ICTV. Нагадаємо, у бліц-інтерв'ю «Детектор медіа» Олександр Асаулюк згадав, що продакшн Миколи Василькова виробляє проект «Інший футбол».

 

Як уточнили ТК на «2+2», Микола Васильков вже підписав контракт з каналом і буде продюсером проекту «Бол-фут», однак не вестиме його, адже формат програми не передбачає наявність ведучого.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12253
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ГОВОРИТЕИВЫ
4576 дн. тому
Як уже повідомляла ТК, у цьому проекті канал шукатиме нову «зірку футболу» для команди «Динамо». Також Микола Васильков вестиме ще один проект каналу - іронічну програму «Бол-фут». Нагадаємо, компанія Миколи Василькова також виробляла проект «Інший футбол» для ICTV, а сам пан Васильков був її ведучим. «Телекритика»
)))
4577 дн. тому
Асаулюк известный пиз...юк!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду