Іванна Найда йде з Першого національного

15 Вересня 2011
23139
15 Вересня 2011
17:49

Іванна Найда йде з Першого національного

23139
Іванна Найда йде з Першого національного

Ведуча «Новин» та «Підсумків дня» Іванна Найда залишає Перший національний. Цю інформацію вона підтвердила «Детектор медіа».

 

Про причини пані Найда не змогла розповісти, оскільки готується до випуску.

 

На запитання «Детектор медіа», чи правда, що вона переходить на «1+1», Іванна Найда відповіла заперечно. У прес-службі «1+1» також спростували інформацію про перехід пані Найди на канал.

 

Іванна Найда розпочала журналістську кар'єру у програмі «Післямова» Олександра Ткаченка. Працювала у ТСН («1+1»), відтак у проекті «Обличчя світу» («Інтер»), вела новини «Репортер» та «Шоу Іванни Найди» на Новому каналі, цикл програм «Обличчя країни» на СТБ, з 2006-го - новини телеканалу «Сіті». У 2007-му прийшла у ТВО «Новини» Першого каналу, аби стати ведучого головного випуску «Новин».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23139
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Кореспондент
4597 дн. тому
Ну йде та й йде. Як це вплине на наповнення національного? Не буде чергового суфлерочитача? Чому ніхто не розказує про журналістів тих же новин чи 1+1 чи Інтера чи національного чи ТВі чи СТБ, які по 15 годин на добу роблять сюжети, в дощ і холод знімають, власне пишуть підводки цим найдам чи іншим і від старань яких залежить якість випуску? Чому ця новина про Найду має бути виділеною жирним шрифтом і бути топовою? Бо вона з непосильним трудом вдягала гарне плаття і погоджувалась щоб на неї нанесли грим, а потім страшно працювала, читаючи підводки в кадрі і отримувала за 2 години роботи стільки як журналіст за 12???
!
4600 дн. тому
НАЙДА УХОДИТ НА UBC
Полубинский
4600 дн. тому
Шкода, одна з найулюбленіших ведучих українського телебачення
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду