В AITI/Carat новий керівник digital-департаменту

15 Вересня 2011
10139
15 Вересня 2011
14:53

В AITI/Carat новий керівник digital-департаменту

10139
В AITI/Carat новий керівник digital-департаменту

Digital-напрям медіаагентства повного циклу AITI/Carat очолила Ольга Мамай, яка до цього була менеджером цього напряму.  

 

Як повідомляється у релізі агентства, пані Мамай працює в AITI/Carat з 2010 року. До цього працювала в digital-агентствах AdPro і ITCG.

 

«Динамично развивающиеся инструменты диджитал постоянно открывают новые коммуникационные возможности и требуют от нас постоянного новаторства. В AITI/Carat digital-направлением занимается специальная команда, задача которой - помогать нашим партнерам максимально использовать потенциал этого медиа для решения их бизнес-задач. Теперь команду возглавляет Ольга, которая должна обеспечить наивысшее качество digital-сервисов для наших клиентов», - зазначає керівний директор AITI/Carat Марина Мазарська.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10139
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду