Суд розгляне позов Костусєва до ЗМІ 30 вересня

11 Вересня 2011
18275
11 Вересня 2011
16:31

Суд розгляне позов Костусєва до ЗМІ 30 вересня

18275
Суд розгляне позов Костусєва до ЗМІ 30 вересня

Приморський районний суд Одеси розгляне позов мера Одеси Олексія Костусєва проти телеканалів «Круг», «Нова Одеса» та керівника «Демократичного альянсу» Олексія Чорного 30 вересня. Про це стало відомо під час попередніх судових слухань, повідомляє LB.ua.

 

У відповідь на це директор ТРК «Круг» Олесь Янчук пообіцяв «зробити мера Одеси по-справжньому знаменитим абсолютно безкоштовно»: «Щодо псування ділової репутації, псувати її далі вже нікуди. Безумовно, ми не дамо йому радості торжества перемоги над незалежними засобами масової інформації, хоча йому дуже хочеться придушити в Одесі останні телекомпанії, які його не "облизують", а намагаються говорити правду в умовах тотального інформаційного пресингу», - каже Янчук.

 

Як повідомили представники «Демократичного альянсу», відповідач Олексій Чорний нині перебуває в Москві і має намір просити перенести засідання на іншу дату.

 

Нагадаємо, Олексій Костусєв подав позов до суду на два одеських телеканали та керівника одеського обласного осередку громадської організації «Демократичний альянс» Олексія Чорного, котрі оприлюднили його декларацію про доходи, з якої стало відомо, що в 2010 р. Костусєв отримав матеріальну допомогу на суму в понад 1 млн грн. Костусєв вимагає визнати інформацію про надання йому матеріальної допомоги Одеською міськрадою недостовірною і стягнути з відповідачів 100 тис. грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18275
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду