«1+1» пом’якшить цінову політику

9 Вересня 2011
12974
9 Вересня 2011
18:10

«1+1» пом’якшить цінову політику

12974
«1+1» пом’якшить цінову політику

Цінова політика групи «1+1» у 2012 році стане «трохи гнучкішою, ніж цього року». Про це заявив керівник департаменту продажів групи Дмитро Лисицький 9 вересня на конференції Aegis future lab, організованій рекламно-комунікаційною групою Aegis media/GMG, відповідаючи на питання про імовірний розмір інфляції.

 

У коментарі «Детектор медіа» пан Лисицький уточнив, що група рухатиметься убік вищої заповнюваності рекламних пауз. «У нас історично високі ціни, тому для деяких рекламодавців ми навіть підвищувати їх не будемо.  Тобто все залежатиме від ціни рекламодавця у цьому році: підхід буде диференційованим», - зауважив він.  Нагадаємо, цього року заповнюваність каналів групи була невеликою, проте вона не знижувала цін. За образним висловом пана Лисицького, «половину поля залишили під паром».

 

Відповідаючи на питання про імовірність співпраці у рекламних продажах з групою «Україна» та невеликими незалежними сейлз-хаусами головний комерсант «1+1» сказав, що такий сценарій імовірний. Проте інші варіанти також розглядаються.

 

Нещодавно в інтерв'ю ТК генеральний директор групи Олександр Ткаченко сказав, що група очікує зростання ринку ТБ-реклами на 20-25% наступного року. За словами Дмитра Лисицького, природа цієї цифри така: щонайменше 10% - споживча інфляція, тому реальна інфляція становитиме, відповідно, 10-15%. У разі невтішної економічної ситуації на зовнішніх ринках (через ситуацію у Греції, США, Португалії), на його думку, номінальне зростання може бути меншим - на рівні 15%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12974
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ymbik
4610 дн. тому
Плюсы гораздо интереснее Интера, типа первая кнопка вообще опопсилась
cv
4611 дн. тому
Что, не продается?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду