Гендиректором ТОНІСа став Олександр Бутко

7 Вересня 2011
12923
7 Вересня 2011
18:07

Гендиректором ТОНІСа став Олександр Бутко

12923
Гендиректором ТОНІСа став Олександр Бутко

Олександр  Бутко призначений генеральним директором телеканалу ТОНІС. Цю інформацію джерел  «Детектор медіа» підтвердив сам пан Бутко.

 

Раніше він був першим заступником голови правління каналу. Сьогодні, 7 вересня, його офіційно представили колективу у новій посаді.

 

Як розказав Олександр Бутко, його призначила рада засновників ТОНІСа. На уточнююче запитання ТК, чи проданий телеканал, він зазначив: «Мене призначила рада засновників, і представляли попередні власники, Людмила Килиник, вона була генеральним директором управляючої компанії, яка керувала ТОНІСом».

 

Відповідно до даних державного реєстру телерадіоорганізацій, на сьогодні власниками ТОНІСа є ТОВ «Сучасне стратегічне управління» (частка статутного фонду 23,61 %), ТОВ «Інвестиційні перспективи» (22,91 %), ТОВ «РБ Інвест» (24,36 %), «Центр "Фінансовий радник"» (24,21 %) та Наталя Жиліна (4,91%).

 

Нагадаємо, за офіційно не підтвердженою інформацією, новим власником ТОНІСа опосередковано став один з синів Віктора Януковича, Олександр. Після того каналу дозволили перереєструватися з ВАТ у ТОВ, дали місце у цифровому загальнонаціональному мультиплексі, а також дозволили мовити у HD-стандарті.

 

Нещодавно канал розпочав шукати нові обличчя і закупив техніку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12923
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду