«Кохана, ми вбиваємо дітей» на СТБ вестиме Дмитро Карпачов

6 Вересня 2011
18907
6 Вересня 2011
18:42

«Кохана, ми вбиваємо дітей» на СТБ вестиме Дмитро Карпачов

18907
«Кохана, ми вбиваємо дітей» на СТБ вестиме Дмитро Карпачов

Ведучим реаліті-шоу каналу СТБ «Кохана, ми вбиваємо дітей» стане Дмитро Карпачов. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Нагадаємо, проект знімається за форматом Honey we're killing the kids. Героями шоу будуть сім'ї, у яких діти, як і їхні батьки, ведуть шкідливий спосіб життя. Під час програми ведучий покаже батькам «жахливий візуальний прогноз» того, як їхні діти виглядатимуть у 40 років, якщо вони не змінять свого життя, не відмовляться від шкідливих звичок тощо. Продюсер шоу - Світлана Лобко.

 

Прем'єра проекту відбудеться сьогодні, 6 вересня, о 22:40, хоча раніше повідомлялося, що програма «Кохана, ми вбиваємо дітей» повинна була стартувати 30 серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18907
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4585 дн. тому
Українською правильно писати його прізвище "Карпачев": http://kohana.stb.ua/ua/news/2011/8/25/43609/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду