В Україні хочуть запустити телеканал про дітей для батьків

2 Вересня 2011
14228
2 Вересня 2011
11:56

В Україні хочуть запустити телеканал про дітей для батьків

14228
В Україні хочуть запустити телеканал про дітей для батьків

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 31 серпня прийняла рішення видати ліцензію ТОВ «Манеж ТВ» на супутникове мовлення з логотипом «Моя дитина».

 

Під час презентації представники каналу повідомили, що «Моя дитина» - це канал для батьків, відповідно, в ефірі не передбачаються дитячі програми. Телеканал планує мовити через супутник Astra 1G, оператор телекомунікацій - Концерн РРТ. Власні програми становитимуть 6 годин на добу, решта - закупівлі, здебільшого програм російського нішевого каналу «Мать и дитя» (при цьому частка програм іноземного виробництва - 50%).

 

Сітка мовлення «Моєї дитини» складатиметься з двогодинних блоків, які повторюватимуться протягом доби. За жанровим розподілом інформаційно-аналітичні і публіцистичні програми становитимуть 8,5 годин на добу, розважальні - 8,5 годин на добу, фільмопоказ - 3 години на добу, реклама, анонси та елементи оформлення ефіру - 4 години на добу. Формат каналу - інформаційно-розважальний.

 

У презентації каналу зазначені такі програми: «Сімейне життя» (поради лікарів і фахівців для молодих батьків», «Експертний висновок» (обговорення з експертами прав дитини, труднощів сім'ї тощо), «Щасливі батьки», «Дитячі розмови», «Давайте вчитись», «Корисні поради».

 

Генеральним директором компанії є Оксана Дейнеко, засновниками - Оксана Дейнеко (40%) та Лілія Дорош (60%).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14228
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Іван Куліш
4616 дн. тому
ХА-Ха.Нацраді знову і знову плювати на закон!
Знаючий
4616 дн. тому
А як же Стаття 9. Захист інтересів держави та національного телерадіовиробництва 1. У загальному обсязі мовлення кожної телерадіоорганізації не менше 50 відсотків має становити національний аудіовізуальний продукт або музичні твори українських авторів чи виконавців.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду