УМХ об’єднує інтернет-продажі на базі Bigmir-Internet

31 Серпня 2011
8908
31 Серпня 2011
19:46

УМХ об’єднує інтернет-продажі на базі Bigmir-Internet

8908
Оксана Матвейчук залишає компанію
УМХ об’єднує інтернет-продажі на базі Bigmir-Internet

З 1 вересня група компаній UMH («Український медіаходинг», УМХ) об'єднує продажі всіх інтернет-майданчиків на базі Bigmir-Internet. Про це повідомляє піар-служба холдингу.

 

Об'єднаний відділ продажів складатиметься з фахівців з продажів Bigmir-Internet та «УМХ онлайн». У компанії вважають, що об'єднання усуває дублювання всередині компанії та оптимізує структуру.

 

Раніше УМХ запустила спільні рекламні пакети Bigmir+UMH, а об'єднання інтернет-продажів у компанії називають наступним кроком на шляху оголошеної раніше консолідації інтернет-активів. «Успішний вихід пакетів дав можливість провести реструктуризацію проектів раніше запланованого кінця 2011 року і сфокусувати "УМХ онлайн" на розробці нових продуктів», - зазначають у компанії.

 

Як стало відомо з повідомлення компанії, генеральний директор «УМХ онлайн» Оксана Матвейчук залишає компанію та переходить на роботу до московського офісу міжнародного інтерактивного агентства в якості операційного директора. Нагадаємо, що Оксана Матвейчук очолила «УМХ онлайн» з 1 червня, перейшовши з посади керівника digital-агентства AdPro.

 

«Ми задоволені результатами, які показала "УМХ онлайн". Завдяки здійсненій роботі була напрацьована збалансована політика знижок і закладені підвалини для майбутньої уніфікації умов, яку ми плануємо здійснити на початку 2012 року», - прокоментував директор з розвитку інтернет-бізнесу УМХ Андрій Борисевич.

 

За словами генерального директора KP media Віталія Гордуза, умови розміщення на майданчиках УМХ не змінюватимуться до кінця року, ціни не зростатимуть. Наприкінці листопада будуть оголошені умови акредитації агентств на 2012 рік.

 

Нагадаємо, що УМХ спільно з Петром Порошенком придбали KP Media, якій належить Bigmir-Internet, у Джеда Сандена в березні 2011 року.

 

Згодом УМХ створив компанію «УМХ онлайн», яка почала працювати 1 червня та об'єднала підрозділи інтернет-продажів, онлайн-маркетингу та розвитку продуктів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8908
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду