Юрій Макаров і Валентина Руденко вестимуть програми про документальне кіно на ТВі

31 Серпня 2011
13748
31 Серпня 2011
14:23

Юрій Макаров і Валентина Руденко вестимуть програми про документальне кіно на ТВі

13748
Юрій Макаров і Валентина Руденко вестимуть програми про документальне кіно на ТВі

Журналіст Юрій Макаров вестиме на каналі ТВі рубрику, присвячену документальним фільмам про видатних особистостей і сучасний спосіб життя в Європі. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповів генеральний директор ТВі Микола Княжицький.

 

За словами пана Княжицького, в ефірі ТВі будуть три слоти документального кіно: історичні фільми, фільми про видатних особистостей та про психологію і стосунки між людьми. Кожен слот матиме окремого ведучого. Історичну рубрику вестиме харківський історик і тележурналіст Олександр Зінченко, який раніше вже співпрацював з ТВі у рамках програми «Знак оклику». Рубрику про особистостей і сучасний спосіб життя у Європі вестиме Юрій Макаров. Рубрику про психологію та стосунки між людьми вестиме журналістка і психолог, ім'я якої пан Княжицький поки не розголошує.

 

Рубрика Юрія Макарова називатиметься «Цивілізація», рубрика Олександра Зінченка - «Згадати все».

 

Також, за словами пана Княжицького, у новому сезоні ТВі будуть два слоти вихідного дня, присвячені українській документалістиці та фестивальному документальному кіно, якими опікується заступник генерального директора Валентина Руденко. Пані Руденко вестиме програму «ua. doc», у якій обговорюватиме з гостями студії українські документальні стрічки.

 

Нагадаємо, що новий сезон на ТВі стартує 5 вересня. За словами пана Княжицького, нові документальні слоти стартують поступово протягом вересня-жовтня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13748
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду