На Першому вийде документальний цикл «Київська старовина. Світ мистецтва»

31 Серпня 2011
14754
31 Серпня 2011
12:33

На Першому вийде документальний цикл «Київська старовина. Світ мистецтва»

14754
На Першому вийде документальний цикл «Київська старовина. Світ мистецтва»

З 2 вересня на Першому національному стартує щотижневий цикл документальних програм «Київська старовина. Світ мистецтва». Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Як зазначається, «Київська старовина. Світ мистецтва» - це розповіді про видатних майстрів образотворчого мистецтва: «Цей естетський проект про віддзеркалення: скульптури - в музиці, хореографії - у живописі, слова - в архітектурі, таланта - у вічності, Києва - "матері міст Руських" - у долях майстрів із світу мистецтва», - йдеться у повідомленні.

 

Перший фільм із циклу «Київська старовина. Світ мистецтва» називатиметься «Михайло Булгаков. Місто». Проект виходитиме о 10:35.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14754
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Боря
4615 дн. тому
наконец-то начали о культуре думать.Одна из немногих очень интересных тематик
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду