Власником UBR стала кіпрська компнія Multimedia Ltd.

30 Серпня 2011
11065
30 Серпня 2011
17:45

Власником UBR стала кіпрська компнія Multimedia Ltd.

11065
Робота каналу повністю відповідає високим стандартам європейської журналістики, вважає представник інвестора
Власником UBR стала кіпрська компнія Multimedia Ltd.

30 серпня офіційно оформлені зміни у складі засновників каналу UBR. У ТОВ «ЄС Продакшен групп», яке є власником каналу, зайшов новий учасник - кіпрська компанія Multimedia Ltd. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На каналі нового власника називають стратегічним інвестором. Ім'я бенефіціара компанії на UBR не повідомляють, розмір проданої Multimedia Ltd. частки - також.

 

За словами представника Multimedia Ltd. Олекса Тимофєєвса, головним моментом, на який звертатиме увагу й контролюватиме новий інвестор - це виключно виконання затвердженого бізнес-плану, який передбачає досягнення певних фінансових показників, а також збільшення покриття цільвої аудиторії і тривалості перебування глядача на канлі.

 

«Ми довіряємо керівництву каналу, яке зуміло досягти за короткий період часу вражаючих результатів, і тому не збираємося втручатися у внутрішню редакційну структуру і політику. Робота каналу повністю відповідає високим стандартам європейської журналістики», - цитує прес-служба пана Тимофєєвса.

 

За даними Державного реєстру телерадіоорганізацій власниками ТОВ «ЄС Продакшен груп» були Каплуненко Юрій Володимирович і Юраков Олександр Дмитрович.

 

Раніше «Детектор медіа» писала про те, що UBR продали іноземному інвестору. Під час презентації на цифровому конкурсі в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення 15 серпня представниця UBR підтвердила продаж і уточнила, що Юрій Каплуненко, основний власник і керівник групи, продав свою частку.

 

За припущеннями гендиректора ТВі Миколи Княжицького, продаж є формальністю, покликаною убезпечитися від звинувачень у зловживанні: «Казки про те, що ніби-то цю компанію продали невідомо кому виглядають дешевим піаром, покликаним покрити корупцію» (Юрій Каплуненко - чоловік першого заступника голови Нацради Оксани Головатенко).

 

За результатами цифрового конкурсу UBR переміг в 11 обласних центрах: Києві, Львові, Харкові, Вінниці, Сімферополі, Полтаві, Рівному, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Чернігові. Однак 25 серпня UBR заявив, що відмовляється від частот у регіональних мультиплексах - щоб не шкодити своєму іміджу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11065
Читайте також
30.08.2011 13:55
Отар Довженко, zahid.net
46 445
19.08.2011 08:17
Микола Княжицький, «Блоги. Українська правда»
31 138
16.08.2011 13:28
Наталія Данькова
84 719
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду