«Чотири весілля» на «1+1» стартує 1 вересня

26 Серпня 2011
18233
26 Серпня 2011
18:28

«Чотири весілля» на «1+1» стартує 1 вересня

18233
«Чотири весілля» на «1+1» стартує 1 вересня

1 вересня в ефірі «1 +1» стартує реаліті-шоу власного виробництва «Чотири весілля». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Чотири весілля» - це шоу, зняте за британським форматом Four Weddings. В одному випуску програми зберуться чотири майбутніх дружини. Дівчата спостерігатимуть за підготовкою одна одної, а згодом виставлятимуть оцінки за сукню нареченої, місце проведення весілля, а також висловлять свої загальні враження від святкування. Дівчина, яка отримає найбільшу суму балів від «подруг», отримає подарунок - п'ятизірковий медовий місяць у найкрасивішому куточку планети.

 

Наречені не знають одна одну - вони знайомляться тільки на проекті. Всі дівчата різного віку і соціального статусу, живуть у різних регіонах.

 

З першої програми, яка вийде в ефір 1 вересня, глядачі «1 +1» дізнаються, як організувати бюджетне весілля, весілля Снігової королеви, весілля у стилі танго і розкішний розпис на природі.

 

Кастинг на участь у шоу канал проводив ще в листопаді 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18233
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду