СТБ покаже сьомий сезон «Доктора Хауса»

26 Серпня 2011
10324
26 Серпня 2011
18:19

СТБ покаже сьомий сезон «Доктора Хауса»

10324
СТБ покаже сьомий сезон «Доктора Хауса»

У вересні на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра сьомого сезону серіалу «Доктор Хаус». Про це зазначається на сайті каналу.

 

Як зазначається, у сьомому сезоні «доктор Хаус буде щасливий... Вже у першому епізоді ми зможемо побачити як він сміється і обіймається на пляжі з Кадді, яка нарешті стане його коханою дівчиною... Так само ми побачимо роботу команди Хауса. Їй доведеться вирішувати адміністративні проблеми, а люди, які будуть залучені до їх вирішення, будуть страждати від усіляких недуг», - йдеться у повідомленні.

 

Тим часом у США на каналі Fox невдовзі стартує 8-й сезону «Доктора Хауса», який може стати останнім.

 

Нагадаємо, шостий сезон «Доктора Хауса» канал СТБ розпочав транслювати у жовтні 2010 року. У той час на американському телеканалі Fox ішов сьомий сезон серіалу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10324
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду