Марк Дакаскос приїде на Київський кінофестиваль

26 Серпня 2011
14263
26 Серпня 2011
12:36

Марк Дакаскос приїде на Київський кінофестиваль

14263
Марк Дакаскос приїде на Київський кінофестиваль

Американський актор і майстер бойових мистецтв Марк Дакаскос стане гостем Київського міжнародного кінофестивалю (КМКФ), який пройде 17-22 вересня 2011 року. Про це повідомляє сайт «Подробиці».

 

Дакаскос підтвердив свій приїзд в українську столицю, повідомили в прес-службі КМКФ.

 

Нагадаємо, що гостем фестивалю стане також один з улюблених акторів Тарантіно Майкл Медсон, зірка «Скажених псів», «Міста гріхів» і «Вбити Білла».

 

Журі короткого метра очолить продюсер фільмів Феліні Анджело Джаконо, що працював також з метрами італійського кіно Роберто Росселіні і Марчелло Мастроянні. Ретроспектива фільмів за участю Мастроянні - теж в програмі фестивалю.

 

Як повідомив генеральний продюсер Kievfilmfestу Федір Крат, цього року кінопокази та основні події фестивалю пройдуть у форматі open air. Більш того, фільм гран-прі визначать глядачі, а не традиційне журі фестивалю. Це стосується конкурсу повнометражних фільмів. Короткий метр, як і раніше, оцінюватимуть експерти.

 

Цього року на фестиваль було заявлено більше 400 фільмів, з яких міжнародна група експертів кіно відібрала для участі в основній конкурсній програмі 8 фільмів повного метра з різних країн, включаючи новий фільм українського режисера Юрія Ільєнка «Тій, хто пройшов крізь вогонь», і «25 короткометражок».

 

«Ми ставимо амбітні цілі відкривати нові імена, підіймати гострі проблеми суспільства і вносити свій реальний внесок до їх рішення. Здійснювати благодійні проекти і давати молодому поколінню талановитих режисерів і сценаристів ключ до самореалізації», - заявив генпродюсер фестивалю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14263
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду