Ранкова програма на «Інтері» змінила ведучих

25 Серпня 2011
14686
25 Серпня 2011
12:55

Ранкова програма на «Інтері» змінила ведучих

14686
Ранкова програма на «Інтері» змінила ведучих

Ранкову програму на «Інтері» «З новим ранком» в осінньому сезоні вестимуть нові ведучі - Дарина Капустян і Ліна Нерус. Про це «Детектор медіа» повідомила прес-служба телеканалу.

 

Крім того, програму буде переформатовано - з'являться нові рубрики, зокрема рубрика для батьків «Доктор К», у якій розповідатиметься, як зберегти здоров'я дитини.

 

Разом з тим в оновленій програмі залишаться старі рубрики: «Автопідйомник», «Ваші гроші», «Ідеї для дому», «Гаджети» (про новинки в світі портативних пристроїв), «Знак якості» і «Весела квартира» (серія авторських позитивних сюжетів ).

 

Програма «З новим ранком» виходить по буднях о 7:10 на «Інтері».

 

 


 

Ліна Нерус (ліворуч) і Дарина Капустян

 

Нагадаємо, на початку серпня команда «З новим ранком» пішла у тритижневу відпустку. За інформацією ТК, керівництво каналу розглядало можливість переформатувати проект.

 

Оновлене ранкове шоу з'явилось на «Інтері» 14 лютого 2011 року. Тоді проект вперше за останні роки змінив назву - на «З новим ранком», оскільки раніше називався «Ранок з "Інтером"».

 

З березня шоу вели дві пари: Ігор Діденко та Гліб Тимошенко і Кароліна Ашіон та Костянтин Оніщенко, які позмінно чергувалися.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14686
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Память
4620 дн. тому
Новая-старая галечка нерус... только в этот раз ей, видно, сказали много улыбаться. вот и улыбается без устали.
заноза
4620 дн. тому
Вот у меня воприсик к 7654: а почему вы говорите "приятныЕ ведущиЕ", если Даша Капусцян еще в эфире не была? В эфире-то пока только реинкарнированная Лина Нерус? А вот вам и ответик: хвалебные оды пишем себе сами)))) Кто ж еще напишет?
пчела майя
4620 дн. тому
Шоу для покойников. Сидит какая-то "объявлялка" сюжетов. Зачем она говорит то, что я увижу в следующем сюжете? Чтобы я дальше не смотрела? Поставьте отбивку вместо нее - эффект тот же будет. Подозреваю, там не только ведущих заменили, но и редакторов. Эта дама в кадре все время ищет камеру, которая ее снимает. Там что, лампочки не работают? Это действительно, шаг. И не один, а несколько. Только не вперед, а во времена эпохи заката ТВ-Табачук. Отстой полный.
7654
4621 дн. тому
Очень приятные ведущие без интеровского надрыва в голосе. Это шаг.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду