CME запускає шість платних каналів у Словенії

25 Серпня 2011
10263
25 Серпня 2011
12:07

CME запускає шість платних каналів у Словенії

10263
CME запускає шість платних каналів у Словенії

Корпорація Central European Media Enterprises Ltd (CME) запускає шість платних телеканалів у Словенії. Про це йдеться на сайті корпорації.

 

Глядачами розважального цифрового пакету Pop Non Stop стануть абоненти операторів Telemach і T2. Пакет включатиме кіноканали Pop Kino і Pop Kino2, комедійний Pop Brio, жіночий Pop Fani, анімаційний Pop Oto і музичний Pop Spot.

 

Зокрема, канали Kino показуватимуть 150 блокбастерів щомісяця, Pop Fani запропонує понад 20 комедійних серіалів і фільмів щодня, Pop Brio показуватиме орієнтовані на жіночу аудиторію класичні фільми та місцеві й іноземні реаліті-шоу, Pop Oto стане першим дубльованим словенським каналом мультфільмів, а Pop Spot представить широкий спектр музики.

 

Протягом перших двох місяців пакет Pop Non Stop буде безкоштовним, після чого щомісячна абонентська плата становитиме 11,99 євро.

 

Нагадаємо, CME володіє телеканалами в шести країнах Центральної та Східної Європи: у Болгарії (bTV, bTV Cinema, bTV Comedy, bTV Action and Ring.bg), Хорватії (Nova TV, Doma and Nova World), Чехії (TV Nova, Nova Cinema, Nova Sport and MTV Czech), Румунії (Pro TV, Pro TV International, Acasa, Pro Cinema, Sport.ro, MTV Romania and Pro TV Chisinau Moldova), Словаччині (TV Markíza and Doma), Словенії (Pop TV, Kanal A and the Pop Non Stop subscription bouquet). Також CME володіє власними продакшн- і дистрибуторськими підрозділами та сервісом video-on-demand Voyo.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10263
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду