Новий зняв фільм про Богдана Ступку

20 Серпня 2011
16937
20 Серпня 2011
12:34

Новий зняв фільм про Богдана Ступку

16937
Новий зняв фільм про Богдана Ступку

24 серпня Новий канал покаже фільм до 70-річного ювілею актора та художнього керівника Національного драматичного театру імені Івана Франка Богдана Ступки - «Богдан Ступка. Жива легенда». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За словами помічника картини Андрія Очерета, зйомки фільму відбувалися у Львові, Москві, Одесі. Автори фільму намагалися відкрити глядачам «невідомого Ступку». У картині актор розповідає про дитячі спогади, розчарування, надії та мрії.

 

«Наприклад, у Львові Богдан Сильвестрович привів нас на свою першу роботу в обсерваторії, - розповідає пан Очерет. - Він там працював, коли йому було приблизно 20 років. До його обов\'язків входило фотографування зірок. Щоб ви розуміли: витримка кадру при такій зйомці складає 30-45 хвилин (за ніч, можна зробити лише 3-4 знімка). І впродовж цього часу майбутньому актору потрібно було сидіти і повільно розвертати телескоп. Залишити й піти неможна, адже зірка пересувається і знімок буде зіпсовано. Богдан Сильвестрович нам зізнався: "Тоді я вважав цю роботу просто жаливою! Пам\'ятаю, йдемо ми з друзями на дискотеку, я знайомлюся з дівчиною, танцюю, дивлюся на годинник - мені вже час знімати зірки. Виходжу на вулицю, а сам молюсь: хоч би там було хмарно"».

 

Фільм буде без закадрового тексту, побудований на інтерв\'ю, емоціях та спогадах самого актора та його близьких друзів. Зокрема, участь у проекті взяли Ада Роговцева, Тігран Кеосаян, Геннадій Хазанов, Галина Волчек. У фільмі розповідатиметься про те, чим Богдан Ступка захоплювався в дитинстві, чому відмовився від кар\'єри в Москві, як познайомився з дружиною.

 

«Він людина, якого саме життя викликало на біс! Він обличчя нашої країни у світі. Тому не даремно стрічка виходить у День Незалежності», - наголосив Андрій Очерет.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16937
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду