НСЖУ і АНРВУ просять «Укрпошту» надати інформацію про ціни на розповсюдження

16 Серпня 2011
14378
16 Серпня 2011
16:21

НСЖУ і АНРВУ просять «Укрпошту» надати інформацію про ціни на розповсюдження

14378
НСЖУ і АНРВУ просять «Укрпошту» надати інформацію про ціни на розповсюдження

НСЖУ і АНРВУ просять «Укрпошту» надати інформацію про ціни на розповсюдження

 

Національна спілка журналістів та Асоціація незалежних регіональних видавців просять «Укрпошту» надати редакціям ЗМІ інформацію про ціни на доставку газет і журналів. Про це йдеться у їхньому спільному зверненні до генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Євгена Заяця, яке надійшло на адресу ТК.

 

Як зазначають організації в листі, невизначеність вартості доставки видань унеможливлює укладення договорів між поштовими відділеннями та засобами масової інформації на наступне півріччя.

 

Наводимо текст звернення повністю.

 

 

Національної Спілки Журналістів України

Голови НСЖУ, Лубченка Ігоря Федоровича

 

Асоціації незалежних регіональних видавців України

Виконавчого директора, Бровко Оксани

Генеральному директорові УДППЗ «Укрпошта»

Є. І. Заяцю

 

Відкритий лист-звернення

 

Невдовзі в Україні має розпочатися передплата на періодику. На жаль, й досі невідомо, яка вартість доставки газет та журналів передбачена на наступний рік. Поштові відділення «Укрпошти» вимагають від редакцій видань негайно укласти договори та назвати передплатні ціни для внесення їх до каталогу. Це неможливо зробити через невизначеність вартості доставки газет і журналів, яку мають встановити поштові підприємства на місцях.

 

Просимо вас невідкладно дати вказівку керівникам місцевих структурних підрозділів «Укрпошти» надати редакціям ЗМІ такі дані.

 

Сподіваємося, що така затримка з визначенням вартості доставки з боку «Укрпошти» не пов\'язана зі зростанням ціни на неї. Ми віримо в те, що всі усвідомлюють важливість утримання цін на попередньому рівні, оскільки це б однозначно вплинуло на ціну на газети та журнали для читачів та скорочення накладів видань.

 

 

З повагою,

Голова НСЖУ Ігор Лубченко

Виконавчий директор АНРВУ Оксана Бровко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14378
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду