UBR продали іноземному інвестору

9 Серпня 2011
11934
9 Серпня 2011
16:13

UBR продали іноземному інвестору

11934
UBR продали іноземному інвестору

Діловий телеканал UBR («Украинский бизнес-ресурс»), що належить компанії ESG, продано іноземному інвестору. Цю інформацію агентства «РБК-Україна» «Детектор медіа» підтвердив маркетинг-директор ESG Михайло Іртлач.

 

«В принципі, так, це правда, угоду майже завершено, за моєю інформацією», - сказав він. Назву компанії-покупця він не розголошує, але підтверджує, що це нерезидент. Розмір проданої частки поки також не повідомляється.

 

За словами пана Іртлача, акціонери продали канал, щоб мати фінансову можливість розвивати його далі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11934
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
знаток
4637 дн. тому
Михайло Іртлач просто навмисне запустив в медіа "качку" за погодженням в Юрієм Каплуненко. Завтра оголосять результати конкурсу Нацради. Там жінка Каплунеко працює, а тому, якщо вона дасть частоту Каплунеко, її звинуватять у корупції :-). Тому канал наче б то типа продали інвестору :-) Княжицький про це вже написав на Українській правді, в блозі.
raptor
4642 дн. тому
1. У Илтача язык за зубами не удержался. Гыгы. 2. Каплуненко с Кинахом больше не в сосотоянии финансировать телеканал , и действительно ищет спонсера, но очень большой пакет продавать не хочет. И рыбку съесть и ....съесть... Може и найдет кого....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду